EN|NL

< Hoi! Ik ben Philip, uw therapeut >

Na 11 jaar in diverse verpleeghuizen met verschillende doelgroepen gewerkt te hebben, had ik besloten om massagetherapeut te worden. Het geeft me een groot plezier om mensen te helpen ontspannen. Met mijn achtergrond als verpleger in de gehandicapten en ouderen zorg heb ik geleerd een geduldige, respectvolle, zorgzame en hygiënische houding te hebben. Wat naar mijn mening essentieel is voor een massagetherapeut. Door het werken met verschillende zorgvragers met diverse problematiek weet ik goed om te gaan met mensen en er voor te zorgen dat zij zich begrepen en verzorgd voelen.

Ik vind dat massage vooralsnog niet voldoende serieus wordt genomen. Zelfs met wetenschappelijke onderbouwing word nog niet gerealiseerd dat in de huidige stressvolle maatschappij het nodig is om goed voor jezelf te zorgen. De continu druk van social media, het hebben van verschillende banen, de constante stroom van informatie zorgt voor zoveel stress en druk waar aan voldaan moet worden.

Massage en kennis van anatomie zijn mijn grote passies, dus of je nou op het kantoor, in de bouw of in de zorg werkt, ik help je graag en met plezier!

< Over ReFuel Sport en Massagetherapie >

ReFuel komt van het Nederlandse gezegde “even bijtanken”. Het betekend neem even je rust, relax, blaas even uit en ontspan. Daar zorgen we voor.

Denk maar aan een telefoon die de hele tijd gaat, het hebben van verschillende banen, het huishouden. Het is nog nooit zo belangrijk geweest om even te kunnen ontspannen en daarna weer verder te gaan.

Daarom staat flexibiliteit hoog in het vaandel bij ReFuel of je nou thuis, bij mij op locatie of op je werk een massage wil, ik sta voor je klaar. Kennis, kunde, flexibiliteit, hygiene en zorgzaamheid zijn de kernwoorden voor ReFuel. Onze missie is uw welzijn. Wij zorgen voor uw rust en ontspanning met onze professionele aanpak, waar en wanneer u ook bent.

Tot snel!