EN|NL

< Alles Digitaal >

Wij zorgen ervoor het gebruik van papier zo veel mogelijk te beperken en alles digitaal te doen. Om op die manier planten en bomen te sparen en de natuur in evenwicht te houden.

< Geen Brandstof >

Wij rijden met bakfietsen rond en geen benzine gebruikende voertuigen. Op die manier beperken wij de uitlaat van CO2 en zo voegen wij toe aan een beter milieu.

< Steun Rotterdams >

Wij kopen zo veel mogelijk lokale producten en materialen om de Rotterdamse producenten te steunen. Dit initiatief richt zicht op maatschapelijke welvaart en groei.

< Fairtrade Producten >

Wij willen dat iedereen eerlijk behandeld en betaald word daarom kopen wij Fairtrade producten. Op deze manier dragen wij ons steenje bij voor een gelijke en eerlijke samenleving.

< Natuurlijke Olien >

Wij gebruiken alleen natuurlijke olien die op een gezonde manier geproduceerd en getest is. Wij garanderen dat er geen dierproeven zijn afgenomen of chemische onverantwoorde stoffen zijn toegevoegd.

< Ecologische Middelen >

Wij wassen en maken schoon met middelen die niet verwoestend zijn voor het milieu. Het gebruikt van ecologische middelen helpt bij het verminderen van schadelijke afvalstoffen.